Instruktörer

Vår undervisning baseras på att ge barnen vattenglädje och vattenvana. Vattenvana, trygghet, självständighet och kunskap är viktiga begrepp som finns med i simundervisningen och som ger barn större möjlighet att hantera en situation om barnet ofrivilligt hamnat i vattnet.  All undervisning sker på barnens villkor och genomsyras av glädje, bus och skratt. På det sättet tar barnen till sig kunskaperna lättare.

annsofie

Annsofie

HT-18 tisd 14-18 & onsd 8.30-11
babysim, minisim & simskola

Startade simskolan 1996. Jag är utbildad simlärare i Sv. Livräddningssälskapet och har gått ett flertal utbildningar inom baby– och minisim under åren. Från att ha drivit skolan själv har jag idag kunnat anställa flera siminstruktörer och utöka antalet barn. Det känns fantastiskt roligt.

Emma

HT-18 torsd 17-19
minisim & simskola

Jag heter Emma och när jag var yngre simmade och tävlade jag mycket själv. Senare gick jag över till att under flera år arbeta som simlärare. Sen kom arbete, studier och familj innan jag nu igen återvänder till simningen. Idag arbetar jag även som förskollärare och är mamma till två små killar.

therese2

Therese

HT-18 onsd 14-18 & sönd 12.30-16.30
babysim, minisim & simskola

Jag heter Therese och har alltid älskat simning och att vara i vattnet. Har jobbat med simskolor i olika former sedan jag var 16 år och slutade tävlingssimma. Nu har jag 3 barn och äntligen möjligheten att återvända till att sprida vattenvana och vattenglädje.

Marina

HT-18 lörd 9-12
minisim & simskola

Mitt intresse att lära ut simning började när jag var 14 då jag assisterade vid undervisningsbassängen, snabbt efter fick jag egna grupper och har varit vid bassängkanten på olika sätt sen dess. Jag har tre pojkar som alla älskar vatten liksom jag. Då jag inte är i vattnet busar jag gärna med mina pojkar eller står i labbet och ser smart ut.

Marcus 

HT-18 månd 16-18 & sönd 9.30 -12.30
minisim & simskola

(bild & text om Marcus kommer snart)